مسابقات فوتسال جام همدلی و نشاط آغاز شد.

nta_new_user
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۲:۵۴
img

به ابتکار معاونیت امور محصلان و آمریت انسجام خدمات محصلان پوهنتون هرات مسابقات فوتسال جام همدلی و نشاط بین اساتید و کارمندان بخش اداری پوهنځی‌های شانزده گانه پوهنتون با حضور رؤسای پوهنځی ها و استادان شروع شد.
این مسابقات با تلاوت آیاتی از کلام الهی افتتاح شد و سپس دو تیم پوهنځی اقتصاد و علوم وترنری به مصاف یکدیگر رفتند و در نهایت تیم فوتسال پوهنځی علوم وترنری توانست حریف خود را شکست دهد.
در این مسابقات  تیم ها  همه روزه از ساعت 12 الی 2 بعداز چاشت بطور گروهی در چهار گروه سه تیمی باهم به رقابت خواهند پرداخت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۲۰
Background image

مسابقه انتخاب قاری برتر در پوهنتون هرات برگزار شد.

مسابقه انتخاب قاری برتر در پوهنتون هرات با اشتراک گسترده محصلان پوهنځی‌های مختلف برگزار گردید.
مراسم انتخاب قاری برتر با اشتراک محصلان پوهنځی‌های شرعیات و علوم اسلامی، کمپیوترساینس،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۸:۵۱
Background image

نشست علمی و مشورتی تحت عنوان نقش قواعد و مقررات ترافیکی در کاهش ازدحام شهری ولایت هرات با همکاری مشترک پوهنتون هرات و پوهنتون غالب، با حضور گسترده مقامات دولتی، شخصیت‌های علمی، استادان، محصلان و فعالان اجتماعی برگزار گردید.

هدف اصلی این نشست بررسی همه‌جانبه مدیریت ترافیک شهری هرات از منظر ساختاری، نهادی، حقوقی و اجرایی بود.
برنامه با ثبت‌نام، تلاوت قرآن کریم و سخنان مقدماتی آغاز شد. رؤسای پوهنتون‌ها بر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۸:۴۴
Background image

سمینار نقش وکلای گذر و شوراهای انکشافی در تأمین نظم شهری برگزار شد.

سمینار علمی تحت عنوان «نقش وکلای گذر و شوراهای انکشافی در تأمین نظم شهری» امروز به ابتکار پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون هرات، با همکاری معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون و در هماهنگی با. . .

BACK TO NEWS