روش‌های مقاله‌نویسی

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۲ - ۲۱:۲۸
img

کمیتۀ فرهنگی پوهنځی حقوق و علوم سیاسی به ادامه فعالیت‌های خود، برنامۀ آموزشی روش مقاله‌نویسی برای محصلان برگزار کرد. 
در این برنامۀ آموزشی پوهنیار نجیب الرحمن تره‌کی و پوهنیار عبدالرقیب ضرغام به ارائه معلومات در مورد شکلیات و محتوای نگارش مقالات علمی را حضور اشتراک کنندگان این رقابت پرداختند و در اخیر نیز به سؤالات محصلان نیز پاسخ دادند.
گفتنی است اشتراک کنندگان این برنامۀ آموزشی بعد از فراگیری مهارت‌های لازم، در مسابقۀ مقاله‌نویسی تحت عنوان " ن " که قرار است میان محصلان این پوهنځی راه اندازی گردد، اشتراک و به رقابت بپردازند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

کارگاه آموزشی سه روزه «مفاهیم احصائیوی در تحقیقات علمی» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات  با همکاری معاونیت تحقیقات و مجلهٔ علمی جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی پوهنتون هرات، کارگاه سه روزۀ مهارت‌های مسلکی در بخش تحقیق را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

از دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله در پوهنتون هرات بزرگداشت به عمل آمد.

به مناسبت دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله، کمیته فرهنگی مرکزی پوهنتون هرات محفل با شکوهی با حضور هیأت رهبری، استادان، کارمندان و محصلان درسالون کنفرانس های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

تصمیم گیری آگاهانه در زندگی فردی و اجتماعی

عنوان کنفرانس علمی بود که در پوهنځی اداره و پالیسی عامه توسط پوهنیار محمد فیروز مدبر برگزار شد.

هدف اساسی این برنامه، ارتقای سطح آگاهی محصلان در زمینه شیوه‌های درست تصمیم‌گیری و نقش آن. . .

BACK TO NEWS