*برگزاری کنفرانس‌های علمی توسط اساتید پوهنځی ساینس پوهنتون هرات*

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۰ - ۱۳:۴۶
img

کمیته فرهنگی پوهنځی ساینس پوهنتون هرات محفل را جهت ارائه  کنفرانس‌های علمی  تحقیقی اساتید این پوهنځی با محوریت موضوعات ذیل   برگزار کرد:
پوهنیار صفی‌الله فطرت در مورد "میکانیزم تعاملات تعویضی نوکلئوفیلیک یک‌مالیکولی و دو‌مالیکولی" بحث نموده و در ارائه خود  به بررسی نقش این مکانیسم در واکنش‌های شیمیایی و کاربردهای عملی آن در صنایع مختلف پرداخت.
پوهنیار رضا یوسفی یافته‌های خود را تحت عنوان "دیزاین تلسکوپ تداخلی نور مرئی بر اساس تداخل‌سنج تویمن-گرین" ارائه داد. وی در این ارائه، چگونگی طراحی تلسکوپی با قابلیت‌های بالای تحلیل نور مرئی و کاربردهای آن در علوم فیزیک و نجوم را توضیح داد.
پوهنیار فیروز محمدی به موضوع مهم "تحلیل و حذف آلودگی‌های آب" پرداخت. در این ارائه، وی روش‌های نوین در کاهش آلودگی آب‌ها و تأثیر آن بر بهبود سلامت عمومی و محیط‌زیست را بررسی کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۳۶
Background image

شروع کار حفر چاه عمیق در ساحه پوهنځی طب پوهنتون هرات

کار حفر یک حلقه چاه عمیق در ساحه زمین پوهنځی طب پوهنتون هرات آغاز شد. این چاه به همت یک تن از خیرین نیک‌اندیش ولایت هرات و با هدف تأمین آب آشامیدنی و صحی توسط مؤسسه خیریه احساس حفر می. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۳۶
Background image

کنفرانس ملی مهاجرت برگزار شد.

کنفرانس ملی مهاجرت به ابتکار پوهنتون خصوصی سلام در کابل برگزار گردید. در پی فراخوان این کنفرانس، پوهنیار احمد جواد اصیل و پوهنیار محمد محمدی استادان پوهنځی علوم اجتماعی و پوهنیار اکرام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۳۶
Background image

شروع ورکشاپ دو روزۀ نقش ارتباط در تدریس

مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون ورکشاپ دو روزۀ نقش ارتباط در تدریس را برای استادان این نهاد علمی آغاز کرد.
پوهنوال شعیب احمد شاخص آمر مرکز انشکاف مسلکی پوهنتون میگوید: برگزاری چنین. . .

BACK TO NEWS