برگزاری دوره های روزانۀ ترجمه وتفسیر قرآن کریم در پوهنتون هرات

nta_new_user
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۳۰
img

مجالس منظم ترجمه به‌صورت روزانه در بخش‌های مختلف پوهنتون هرات، از جمله در داخل محوطهٔ پوهنتون، شفاخانهٔ کدری، کلینیک ستوماتولوژی و پوهنځی تعلیم و تربیه، هر یک به‌گونهٔ مستقل و منظم در یک فضای معنوی با حضور استادان و کارمندان برگزار میگردد.
این محافل، توسط شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، آمر دعوت و ارشاد پوهنتون پیش برده میشوند و همچنان در کلینیک و پوهنځی تعلیم و تربیه نیز همکاران آمریت دعوت و ارشاد با تلاش‌های پیگیر، این روند علمی و اصلاحی را به‌گونهٔ منظم ارائه می‌نمایند.
هدف از برگزاری این محافل، بلندبردن سطح آگاهی دینی، تحکیم ارزش‌های معنوی و فرهنگی در محیط‌های اکادمیک عنوان می‌گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۱۲
Background image

سمینار یک‌روزه «صحت مصئونیت کاری» در پوهنتون هرات برگزار شد.

آمریت امور کارکنان معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات به‌منظور ارتقای ظرفیت کارکنان اداری و ترویج فرهنگ مصئونیت در محیط کار، سمینار یک‌روزه‌ای تحت عنوان «صحت مصئونیت کاری» را برگزار کرد.. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۱۲
Background image

«طبقه‌بندی اهداف آموزشی بلوم و کاربرد آن در یادگیری»

عنوان کارگاه آموزشی یک روزه‌یی بود که توسط آمریت مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی، برای 16 تن از استادان این پوهنتون راه اندازی شد.
 
در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۱۲
Background image

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات امروز با حضور مفتی عبدالستار المحسن رئیس عمومی پوهنتون هرات، معاونان، رؤسای پوهنځی‌ها و جمعی از استادان این نهاد برگزار شد.
 
این جلسه با تلاوت آیاتی چند از. . .

BACK TO NEWS