جلسۀ مشورتی شورای علمای ولایت هرات

پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۹:۲۳
""

جلسۀ مشورتی شورای علمای ولایت هرات با حضور هیأت رهبری پوهنتون هرات و سایر نهادهای اکادمیک خصوصی برگزار شد.

جلسۀ مشورتی شورای علمای ولایت هرات با حضور شیخ‌الحدیث والتفسیر محمد بشر حلیمی رئیس شورای علمای هرات، پوهندوی عبدالعزیزنعمانی رئیس پوهنتون هرات، مولوی منت الله آخندزاده نمایندۀ فوق العادۀ وزارت تحصیلات عالی درهرات و معاون مالی و اداری پوهنتون هرات، شیخ‌الحدیث والتفسیرعبدالحمید معاون شورای علما و جمعی از علمای کرام، رؤسا و استادان پوهنحی‌های پوهنتون، پوهنتونها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات در سالن کنفرانس‌های مقام ولایت به هدف اصل وحدت نظر و همکاری میان مراکز آموزش علوم دینی و پوهنتون ها و چگونگی تحقق این امر مهم برگزار شد.

جلسه ابتدا با تلاوت آیاتی از کلام الهی توسط مفتی گل احمد سامح آغاز شد و سپس شیخ‌الحدیث و التفسیر مولوی محمد بشر حلیمی رئیس شورای علما سخنان عالمانه و همه جانبه خویش را پیرامون ضرورت تقارب دیدگاه‌ها و افکار اهل مدارس دینی و استادان پوهنتون‌ها ایراد نمود.

در ادامه، پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی رئیس پوهنتون هرات با غنیمت شمردن فرصت استقلال و حاکمیت نظام اسلامی، علمای کرام و استادان را بر رعایت و توجه به نیازهای معنوی و مادی مردم در حیات فردی و اجتماعی تشویق نموده بر ضرورت تشخیص علمی عوامل فاصله میان مدارس دینی و پوهنتون ها و سنجش راه حل ها تاکید نمود.

سپس مولوی پوهنمل محمود شفیق استاد پوهنحی شرعیات پوهنتون هرات نیز بر ضرورت و اهمیت علم ادیان و ابدان اشاره نموده و در مورد جامعیت و کمالیت دین اسلام صحبت نمود.

بعداً حاجی خلیفه صاحب مولوی عبدالقدوس بر اهمیت آموزش عقیدتی و تربیه سالم بیانات عالمانۀ خویش را ابراز نمود.

در ادامه پوهاند محمد ناصر رهیاب رئیس پوهنتون خصوصی غالب و استاد رحیمی معاون علمی پوهنتون جامی بر اهمیت ارتباطات و ضرورت آن صحبت نموده و اعلان همکاری همه جانبه نمودند.

سپس شیخ‌الحدیث والتفسیر عبدالحمید معاون شورای علما بر ضرورت وحدت نظر، نیاز و اهمیت ارتباطات اهل مدارس دینی وپوهنتون‌ها تأکید کرده واعلان همکاری همه جانبه نمود. معاون شورای علما ضمن توجه به امور توحید افکار و عقاید در محوریت مذهب حنفی،پیرامون برگزاری محافل علمی-اکادمیک و حمایت همه جانبه ازنظام اسلامی نیز صحبت کرد.

همچنان پوهنوال محمد ناصر معین رئیس پوهنحی اقتصاد پوهنتون هرات نیز پیرامون اهمیت فراگیری علم و احیای تمدن اسلامی صحبت نموده از مسئولان ا.ا.ا در امر رسیدگی و توجه بیشتر به ضرورت دانش تقاضای همکاری نمود.

جلسه با دعاییه ختم گردید.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۹

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون هرات پایان یافت.

تیم فوتبال ایثار از گروه الف که در مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون اشتراک داشت، قهرمان این دور از این رقابت ها گردید.
مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۹

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون هرات پایان یافت.

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۸

جلسه آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون برگزار شد.

امروز حاجی مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد پوهنتون هرات با آمران دعوت و ارشاد پوهنتون‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی در دفتر کاری‌اش دیدار نمود.
دراین دیدار، مولوی عبدالله طیب به. . .