از نحوۀ برگزاری امتحانات کانکور پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات کنترول و نظارت به عمل آمد

پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۷ - ۱۰:۳
""

مولوی منت الله آخندزاده نمایندۀ فوق العادۀ وزارت تحصیلات عالی در هرات، معاون مالی و اداری پوهنتون و سرپرست پوهنتون هرات امروز با حضور پوهنمل رحیم بخش فقیریار آمر امور استادان و سرپرست معاونیت علمی پوهنتون روز جمعه از نحوۀ برگزاری امتحانات کانکور پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات کنترول و نظارت به عمل آوردند.
مولوی منت الله آخندزاده در این بازدیدها فعالیت های اکادمیک نهادهای تحصیلات عالی خصوصی که همگام با نهادهای تحصیلات عالی دولتی در رشد و انکشاف جامعه نقش بارز و ارزنده را ایفا میکنند، مثبت ارزیابی نموده گفت: شرایط کنونی ایجاب می‌نماید تا مسئولان این نهادها در راستای ارائه خدمات تحصیلی با کیفیت و تطبیق قوانین و مقررات وزارت تحصیلات عالی توجه بیشتر داشته باشند و از طرف دیگر وزارت تحصیلات عالی نیز متعهد به همکاری با پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی بوده و فعالیت های اکادمیک این نهادها را به دیدۀ قدر مینگرد.
همچنان مسئولان نهادهای تحصیلات عالی خصوصی نیز با حمایت از برنامه های وزارت تحصیلات عالی، وعده سپردند تا در خدمات رسانی و زمینه سازی تحصیلی برای تمام اقشار جامعه از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید و همگام با این وزارت وجیبۀ ملی خویش را در قبال جامعه به نحوه احسن انجام خواهند داد.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۱:۲

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنحی‌ها و سایر اعضا، جلسه شورای علمی برگزار شد.
در این جلسه شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۰:۵۳

حفاظت طبیعت و محیط زیست

عنوان ورکشاپی یک روزه‌یی بود که امروز به ابتکار آمریت انسجام خدمات محصلان و با همکاری آمر فارم زراعتی پوهنتون برای محصلان پوهنتون هرات برگزار شد.
این ورکشاپ با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۰:۵۱

جلسه کمیتۀ نشراتی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه کمیتۀ نشراتی آمریت ارتباطات وآگاهی عامه پوهنتون هرات با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات و اعضای این کمیته، در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد.
شیخ الحدیث. . .