گفتمان قانون اساسی گرایی

hu_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۲ - ۹:۵
""

گفتمان قانون اساسی گرایی در صدمین سال استقلال افغانستان توسط کمیسیون مستقل نظارت بر تطبیق قانون اساسی با همکاری ریاست پوهنتون هرات امروز با حضور قانونپوه داکتر محمد قاسم هاشمزی رئیس کمیسیون مستقل نظارت بر تطبیق قانون اساسی و هیئت همراه شان، داکتر داوود هاشمی معاون مقام ولایت هرات، پوهندوی دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات، داکتر عبدالروف هروی، معاونان پوهنتون، روسای ادارات دولتی، جامعه مدنی، استادان و محصلان در سالون کنفرانس¬های پوهنحی زراعت پوهنتون هرات به هدف ترویج و آگاهی دهی قانون اساسی برگزار شد.
ابتداء پوهندوی دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات قانون اساسی دهه تحول را که در سال 1382 تدوین و تصویب گردید را یکی از بهترین قوانین اساسی افغانستان خوانده که متأسفانه تطبیق آن با چالشهایی از قبیل عدم امنیت و عدم آگاهی مردم از قانون اساسی روبرو است
رئیس پوهنتون هرات گفت: برای داشتن جامعه¬یی با ثبات و قانون پذیر، آگاهی دهی از قانون اساسی پیرامون حقوق مردم بر دولت و حقوق دولت بر مردم از اهمیت ویژه¬یی برخوردار است که نه تنها آگاهی دهی قانون اساسی وظیفۀ یک ارگان خاص نیست، بلکه وظیفه تک تک افراد جامعه و به خصوص وزارت های معارف و تحصیلات عالی که مسئولیت تربیت نوجوانان و جوانان را به عهده دارند نیز است.
در ادامه، قانونپوه داکتر محمد قاسم هاشمزی رئیس کمیسیون مستقل نظارت بر تطبیق قانون اساسی طی یک پریزنتیشن در مورد مواد مختلف قانون اساسی برای حاضرین معلومات ارائه کرد.
داکتر غلام داوود هاشمی معاون مقام ولایت هرات نیز در مورد اهمیت قانون اساسی صحبت کرده، رشد و پیشرفت جوامع را متکی بر رعایت قانون اساسی دانسته، آگاهی دهی از قانون اساسی را برای ایجاد اتحاد و تطبیق آن در جامعه از وظایف ارگانهای دولتی خواند.
سپس داکتر عبدالروف هروی قانون اساسی را وثیقه ملی دانسته که آزادی ها و حقوق اتباع را تضمین میکند
در ادامه این گفتمان، به سوالات حاضرین توسط مسئولین کمیسیون مستقل نظارت بر تطبیق قانون اساسی پاسخ ارائه شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۰:۴۷
Background image

جلسه کمیتۀ امتحانات پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسۀ کمیتۀ امتحانات پوهنتون هرات با حضور شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان و اعضای این کمیته برگزار شد. جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد، سپس معاون امور محصلان، ضمن خوش. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۰:۴۷
Background image

پایان رقابت‌های فوتسال جام محصل پوهنتون هرات

مسابقات فوتسال جام محصل پوهنتون هرات سال ۱۴۰۴-۱۴۴۶ مدیریت عمومی ورزش معاونیت امور محصلان با حضور آمر انسجام خدمات محصلان و جمعی از رؤسای پوهنځی‌ها در جمنازیوم استقلال برگزار شد.
در این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۰:۴۷
Background image

سمینار "اضطراب امتحان و راهکارهای مقابله با آن" در پوهنتون هرات

مرکز مشاوره آمریت انسجام خدمات محصلان معاونیت امور محصلان پوهنتون هرات ، به مناسبت نزدیک شدن امتحانات، سمینار علمی-آگاهی‌دهی تحت عنوان "اضطراب امتحان و راهکارهای مقابله با آن" را برگزار. . .

BACK TO NEWS