** چگونه اضطراب امتحان را به انرژی مثبت تبدیل کنیم**

nta_new_user
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۳۹
img

مدیریت عمومی مرکز مشاوره آمریت انسجام خدمات محصلان و معاونیت امور محصلان سمینار«چگونه اضطراب امتحان را به انرژی مثبت تبدیل کنیم» را به هدف ارتقای آگاهی روانی محصلان و بهبود آمدگی آنان در امتحانات را برگزار کرد.

در این سمینار، محمد شعیب شهیر پیرامون ماهیت اضطراب امتحان، عوامل ایجاد آن و تأثیر افکار منفی بر عملکرد تحصیلی صحبت نمود. همچنان راه‌کارهای علمی و عملی مدیریت اضطراب از جمله تنفس عمیق، آرام‌سازی عضلانی، بازسازی شناختی و شیوه‌های مؤثر برنامه‌ریزی برای مطالعه به اشتراک گذاشته شد.

در جریان برنامه تأکید گردید که اضطراب امتحان در صورت مدیریت درست می‌تواند به یک انرژی مثبت و عامل انگیزشی تبدیل شود و نقش مهمی در افزایش تمرکز و بهبود عملکرد تحصیلی ایفا نماید. همچنان اشتراک‌کنندگان با روش‌های عملی کاهش اضطراب و تقویت اعتماد به نفس در زمان امتحان آشنا شدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۱:۲۹
Background image

**سمینار «تاب‌آوری و شکوفایی؛ راهی به سوی خانواده سالم، ازدواج موفق و آینده شغلی روشن برگزار شد.**

مدیریت عمومی مرکز مشاوره آمریت انسجام خدمات محصلان معاونیت امور محصلان پوهنتون، در ادامه برنامه‌های آموزشی و آگاهی‌دهی خود، سمیناری تحت عنوان «تاب‌آوری و شکوفایی؛ راهی به سوی خانواده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۱:۲۹
Background image

پوهنتون هرات در ادامه برنامه‌های سیرهای علمی خویش، برای محصلان دیپارتمنت جنگلداری و منابع طبیعی و دیپارتمنت مهندسی پوهنځی انجینری برنامه‌های آموزشی جداگانه‌ای را راه اندازی نمود. این سیرهای علمی با هدف تقویت دانش تخصصی، توسعه مهارت‌های عملی و پیوند آموزش

پوهنځی شرعیات و علوم اسلامی پوهنتون هرات و آمریت مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون هرات به‌منظور ارتقای سطح آگاهی دینی و مسلکی اعضای کادر علمی و محصلان، کنفرانس‌های علمی «ارزش وقت و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۱:۲۸
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی‌های انجینری و زراعت پوهنتون هرات از آثار تاریخی و محیط زیستی ولایت هرات

پوهنتون هرات در ادامه برنامه‌های سیرهای علمی خویش، برای محصلان دیپارتمنت جنگلداری و منابع طبیعی و دیپارتمنت مهندسی پوهنځی انجینری برنامه‌های آموزشی جداگانه‌ای را راه اندازی نمود.

این. . .

BACK TO NEWS