از نحوۀ برگزاری امتحانات کانکور پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات کنترول و نظارت به عمل آمد

پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۷ - ۱۰:۳
""

مولوی منت الله آخندزاده نمایندۀ فوق العادۀ وزارت تحصیلات عالی در هرات، معاون مالی و اداری پوهنتون و سرپرست پوهنتون هرات امروز با حضور پوهنمل رحیم بخش فقیریار آمر امور استادان و سرپرست معاونیت علمی پوهنتون روز جمعه از نحوۀ برگزاری امتحانات کانکور پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات کنترول و نظارت به عمل آوردند.
مولوی منت الله آخندزاده در این بازدیدها فعالیت های اکادمیک نهادهای تحصیلات عالی خصوصی که همگام با نهادهای تحصیلات عالی دولتی در رشد و انکشاف جامعه نقش بارز و ارزنده را ایفا میکنند، مثبت ارزیابی نموده گفت: شرایط کنونی ایجاب می‌نماید تا مسئولان این نهادها در راستای ارائه خدمات تحصیلی با کیفیت و تطبیق قوانین و مقررات وزارت تحصیلات عالی توجه بیشتر داشته باشند و از طرف دیگر وزارت تحصیلات عالی نیز متعهد به همکاری با پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی بوده و فعالیت های اکادمیک این نهادها را به دیدۀ قدر مینگرد.
همچنان مسئولان نهادهای تحصیلات عالی خصوصی نیز با حمایت از برنامه های وزارت تحصیلات عالی، وعده سپردند تا در خدمات رسانی و زمینه سازی تحصیلی برای تمام اقشار جامعه از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید و همگام با این وزارت وجیبۀ ملی خویش را در قبال جامعه به نحوه احسن انجام خواهند داد.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۹

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون هرات پایان یافت.

تیم فوتبال ایثار از گروه الف که در مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون اشتراک داشت، قهرمان این دور از این رقابت ها گردید.
مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۹

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون هرات پایان یافت.

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۸

جلسه آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون برگزار شد.

امروز حاجی مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد پوهنتون هرات با آمران دعوت و ارشاد پوهنتون‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی در دفتر کاری‌اش دیدار نمود.
دراین دیدار، مولوی عبدالله طیب به. . .