از نحوۀ برگزاری امتحانات کانکور پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات کنترول و نظارت به عمل آمد

hu_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۷ - ۱۰:۳
""

مولوی منت الله آخندزاده نمایندۀ فوق العادۀ وزارت تحصیلات عالی در هرات، معاون مالی و اداری پوهنتون و سرپرست پوهنتون هرات امروز با حضور پوهنمل رحیم بخش فقیریار آمر امور استادان و سرپرست معاونیت علمی پوهنتون روز جمعه از نحوۀ برگزاری امتحانات کانکور پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات کنترول و نظارت به عمل آوردند.
مولوی منت الله آخندزاده در این بازدیدها فعالیت های اکادمیک نهادهای تحصیلات عالی خصوصی که همگام با نهادهای تحصیلات عالی دولتی در رشد و انکشاف جامعه نقش بارز و ارزنده را ایفا میکنند، مثبت ارزیابی نموده گفت: شرایط کنونی ایجاب می‌نماید تا مسئولان این نهادها در راستای ارائه خدمات تحصیلی با کیفیت و تطبیق قوانین و مقررات وزارت تحصیلات عالی توجه بیشتر داشته باشند و از طرف دیگر وزارت تحصیلات عالی نیز متعهد به همکاری با پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی بوده و فعالیت های اکادمیک این نهادها را به دیدۀ قدر مینگرد.
همچنان مسئولان نهادهای تحصیلات عالی خصوصی نیز با حمایت از برنامه های وزارت تحصیلات عالی، وعده سپردند تا در خدمات رسانی و زمینه سازی تحصیلی برای تمام اقشار جامعه از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید و همگام با این وزارت وجیبۀ ملی خویش را در قبال جامعه به نحوه احسن انجام خواهند داد.

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۲۲ - ۱۱:۵۹

سفر کاری سرپرست وزارت تحصیلات عالی به ولایت هرات

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در سفر کاری به ولایت هرات، با مسئولان، استادان و محصلان نهاد های تحصیلی زون غرب کشور در پوهنتون هرات دیدار و روی بهبود وضعیت تحصیلی، توسعه علم  و حل مشکلات در. . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۷ - ۱۳:۳۸

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات با حضور پوهندوی عبدالعزیز نعمانی رئیس پوهنتون هرات، پوهنمل رحیم بخش فقیریار آمر امور استادان و سرپرست معاونیت علمی پوهنتون، رؤسای پوهنحی ها و استادان در. . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۷ - ۱۳:۳۰

جلسه اداری پوهنتون هرات

جلسه اداری پوهنتون هرات با حضور پوهندوی عبدالعزیز نعمانی رئیس پوهنتون هرات، پوهنمل رحیم بخش فقیریار آمر امور استادان و سرپرست معاونیت علمی، رؤسای پوهنحی ها و استادان پوهنتون در دفتر. . .