از نحوۀ برگزاری امتحانات کانکور پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات کنترول و نظارت به عمل آمد

hu_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۷ - ۱۰:۳
""

مولوی منت الله آخندزاده نمایندۀ فوق العادۀ وزارت تحصیلات عالی در هرات، معاون مالی و اداری پوهنتون و سرپرست پوهنتون هرات امروز با حضور پوهنمل رحیم بخش فقیریار آمر امور استادان و سرپرست معاونیت علمی پوهنتون روز جمعه از نحوۀ برگزاری امتحانات کانکور پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات کنترول و نظارت به عمل آوردند.
مولوی منت الله آخندزاده در این بازدیدها فعالیت های اکادمیک نهادهای تحصیلات عالی خصوصی که همگام با نهادهای تحصیلات عالی دولتی در رشد و انکشاف جامعه نقش بارز و ارزنده را ایفا میکنند، مثبت ارزیابی نموده گفت: شرایط کنونی ایجاب می‌نماید تا مسئولان این نهادها در راستای ارائه خدمات تحصیلی با کیفیت و تطبیق قوانین و مقررات وزارت تحصیلات عالی توجه بیشتر داشته باشند و از طرف دیگر وزارت تحصیلات عالی نیز متعهد به همکاری با پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی بوده و فعالیت های اکادمیک این نهادها را به دیدۀ قدر مینگرد.
همچنان مسئولان نهادهای تحصیلات عالی خصوصی نیز با حمایت از برنامه های وزارت تحصیلات عالی، وعده سپردند تا در خدمات رسانی و زمینه سازی تحصیلی برای تمام اقشار جامعه از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید و همگام با این وزارت وجیبۀ ملی خویش را در قبال جامعه به نحوه احسن انجام خواهند داد.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲ - ۹:۳۸

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات امروز در دفتر کار با شیخ الحدیث مولوی عبدالمالک صاحب رئیس هیأت اعزامی وزارت تحصیلات عالی و معاون محصلان پوهنتون بین‌المللی کابل و هیأت همراه

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات امروز در دفتر کار با شیخ الحدیث مولوی عبدالمالک صاحب رئیس هیأت اعزامی وزارت تحصیلات عالی و معاون محصلان پوهنتون بین‌المللی کابل و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲ - ۹:۳۶

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای علمی پوهنتون با حضور مولوی محمد موسی فایق معاون علمی پوهنتون، ملاانعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون، پوهاند دکتور عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و مجله علمی، پوهندوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲ - ۹:۳۵

از هفته مطالعه و کتاب‌خوانی در پوهنتون هرات تجلیل به عمل آمد.

طی محفلی با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنحی ها، مسئولان دفتر تیکا در هرات، استادان، کارمندان و محصلان از هفته مطالعه و کتاب. . .