تجلیل از ششمین دور فراغت محصلین پوهنحی اداره عامه

hu_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۴۳
""

از ششمین دور فراغت محصلان پوهنځی اداره و پالیسی عامه امروز در سالن امیرعلی شیرنوایی این پوهنځی تجلیل به عمل آمد.

پوهندوی دکتور محمد داوود منیر معاون امور محصلان، به فارغان تبریک گفته و ضمن آرزوی موفقیت‌های بیشتر به ایشان، از زحمات رئیس و استادان این پوهنځی نیز تشکر کرده گفت: خوشبختانه دپلوم‌ها و ترانسکریپت نمرات فارغان امسال پوهنتون هرات طی مراحل گردیده و آماده توزیع است.

وی همچنان افزود: هیأت رهبری پوهنتون در نظر دارد تا اتحادیۀ فارغان پوهنتون را ایجاد کند، که هدف از آن ایجاد ارتباط میان ریاست پوهنتون با فارغان، فارغانی که وارد بازار کار شده اند، فارغانی که اقدام به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نموده اند و همچنان اصلاح و بروز سازی کاریکولم درسی پوهنتون مطابق به نیاز بازار کار است.

در ادامه پوهندوی دکتور فرید احمد فرزام رئیس پوهنځی اداره و پالیسی عامه نیز ضمن تبریک به فارغان این پوهنځی، گفت: ما کوشش می‌کنیم از تمام امکانات دست داشته جهت ارتقاء سطح دانش محصلان خود استفاده کنیم.

درپایان دیپلوم‌های فارغان به ایشان توزیع گردید

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۰:۵۱
Background image

فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه اﷲ تعالی در مورد جلوگیری از رواج‌های نادرست هنگام خویشاوندی، عروسی ها، مصیبت ها و همچنان بازگشت از حج و عمره الحمدلله ربِّ العٰلمین والصَّلوٰه والسَّلام علٰی سیِّد المُرسلین و علٰی آله و أصحابه أجمعین.

دین الله تعالی که خاتم النبیین حضرت محمد صلی الله علیه وسلم به انسان ها رسانده و بیان کرده است، هر نوع نیکبختی، آسایش و خوشی دنیا و آخرت در آن نهفته است که با عملی کردن آن، یقیناً تمام. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۰:۵۱
Background image

**نشست سرپرست پوهنتون هرات با کارمندان اداری به مناسبت عید قربان**

مفتی هدایت‌الله منیب، معاون علمی و سرپرست پوهنتون هرات، امروز در یک نشست با جمعی از کارمندان اداری پوهنتون، ضمن تبریکی عید سعید قربان، پیرامون تعهد، خدمت صادقانه و نقش ایشان در انکشاف و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۰ - ۱۰:۱
Background image

**کنفرانس علمی بیماری تب خونریزی‌دهندۀ کریمه-کنگو و راه‌های پیشگیری آن**

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون هرات با همکاری پوهنځی علوم وترنری، کنفرانسی را تحت عنوان «بیماری تب خونریزی‌دهندۀ کریمه-کنگو و راه‌های پیشگیری آن» را برای استادان، محصلان و کارمندان. . .

BACK TO NEWS