بازدید محصلان دیپارتمنت توسعه و اقتصاد زراعتی از گلخانه مؤسسۀ تحقیقات اجتماعی سبز GSRO

nta_new_user
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۸:۴۷
img

۳۰ تن محصلان دیپارتمنت توسعه و اقتصاد زراعتی پوهنځی زراعت پوهنتون هرات از گلخانه موسسه تحقیقات اجتماعی سبز GSRO  واقع در شیدایی ولایت هرات بازدید کردند. این سیر علمی با راهنمایی پوهنیار مجیب الله حفیظی آمر دیپارتمنت توسعه و اقتصاد زراعتی، همکاری ریاست پوهنتون هرات،  ریاست پوهنځی زراعت و موسسه  GSRO در فراهم‌سازی امکانات و تجهیزات لازم برای بازدید محصلان صورت گرفت.
پوهنیار مجیب الله حفیظی آمر دیپارتمنت توسعه و اقتصاد زراعتی میگوید:«سیستم کشت بدون خاک (هایدروپونیک) یکی از روش‌های نوین و کارآمد در زراعت است که به نباتات این امکان را می‌دهد تا بدون نیاز به خاک رشد کنند. در این سیستم، ریشه‌ها در یک محلول مغذی غوطه‌ور هستند و مواد غذایی مورد نیاز نباتات از طریق این محلول تأمین می‌شود. 
وی افزود:«این بازدید علمی به محصلان کمک میکند تا با تکنیک‌های نوین کشت مانند کشت هایدروپونیک، زراعت هوشمند، راه های مقابله با تغییر اقلیم و اهمیت حفاظت از محیط زیست آشنا شوند.»

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

کارگاه آموزشی سه روزه «مفاهیم احصائیوی در تحقیقات علمی» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات  با همکاری معاونیت تحقیقات و مجلهٔ علمی جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی پوهنتون هرات، کارگاه سه روزۀ مهارت‌های مسلکی در بخش تحقیق را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

از دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله در پوهنتون هرات بزرگداشت به عمل آمد.

به مناسبت دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله، کمیته فرهنگی مرکزی پوهنتون هرات محفل با شکوهی با حضور هیأت رهبری، استادان، کارمندان و محصلان درسالون کنفرانس های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

تصمیم گیری آگاهانه در زندگی فردی و اجتماعی

عنوان کنفرانس علمی بود که در پوهنځی اداره و پالیسی عامه توسط پوهنیار محمد فیروز مدبر برگزار شد.

هدف اساسی این برنامه، ارتقای سطح آگاهی محصلان در زمینه شیوه‌های درست تصمیم‌گیری و نقش آن. . .

BACK TO NEWS