کنفرانس علمی-تحقیقی واکاوی چالش‌ها و شناخت راه حل های فراروی تحقیقات علمی

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷ - ۸:۵۱
img

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون هرات به هدف برجسته سازی اهمیت تحقیقات در پوهنتون ها کنفرانس علمی- تحقیقی واکاوی چالش ها و شناخت راه حل های فراروی تحقیقات علمی را برای استادان پوهنتون برگزار کرد.
این کنفرانس با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، پوهاند دکتور عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و مجله علمی، پوهندوی غلام حضرت حساس معاون امور محصلان، رؤسای پوهنحی ها و استادان در سالون کفنرانسهای پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی برگزار شد.
ابتدا شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات از ابتکار معاونیت تحقیقات و مجله علمی جهت برگزاری کنفرانس تشکر نموده و پیرامون اهمیت و جایگاه تحقیق در نهادهای تحصیلات عالی صحبت نموده گفت: از آن جا که پوهنتون ها مراکز تولید علم و دانش می‌باشند این امر مهم تنها با انجام انجام تحقیقات و ارائه نتایج آن به جامعه توسط استادان پوهنتون ها محقق میگردد.
سپس پوهندوی دکتور نورعلی مهمند آمر مجلۀ علمی پوهنتون، پوهاند دکتور خلیل احمد آذر، پوهنمل دکتور محمد نعیم مسلم و پوهندوی دکتور شفیق احمد جویا پیرامون تحقیقات خویش را پیرامون وضعیت کنونی تحقیقات علمی در پوهنتون هرات، چالش‌های فراروی تحقیقات علمی، چالش‌ها و راه حل های موجود فراروی اجرای تحقیقات علمی در پوهنتون ارائه نمودند.
در اخیر پوهاند دکتور عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و مجله علمی پوهنتون ضمن جمع بندی کنفرانس و تشکر و قدردانی از استادان ارائه کننده و اشتراک کنندگان، از ادامه برگزاری چنین کنفرانس ها خبر داد.

دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۹ - ۱۱:۲۷

محافل خوش آمدگویی برای محصلان پوهنحی های شرعیات، طب، انجینری و حقوق برگزار شد.

کمیته های فرهنگی پوهنحی های شرعیات، انجینری و حقوق برای محصلان جدیدالشمول شان محافل جداگانۀ خوش آمدگویی برگزار کردند.
در این برنامه‌ها، رؤسای پوهنحی‌ها ضمن خوش‌آمدگویی و تبریکی به. . .

شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷ - ۸:۵۴

ختم دورۀ تئوری محصلان پوهنحی ستوماتولوژی پوهنتون هرات

به مناسبت پایان دورۀ تئوری 47 تن از محصلان پوهنحی ستوماتولوژی پوهنتون هرات، کمیتۀ فرهنگی این پوهنحی، محفلی را به همین مناسبت با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون. . .

شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷ - ۸:۵۱

کنفرانس علمی-تحقیقی واکاوی چالش‌ها و شناخت راه حل های فراروی تحقیقات علمی

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون هرات به هدف برجسته سازی اهمیت تحقیقات در پوهنتون ها کنفرانس علمی- تحقیقی واکاوی چالش ها و شناخت راه حل های فراروی تحقیقات علمی را برای استادان. . .