محفل تقدیر از محصلان لایق پوهنتون هرات

nta_new_user
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۶ - ۹:۵۰
img

آمریت انسجام خدمات محصلان پوهنتون هرات با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون، پوهندوی غلام حضرت حساس معاون امور محصلان، رؤسای پوهنځی‌ها، استادان و جمعی از محصلان برگزار شد، از محصلان ممتاز پوهنځی های پوهنتون هرات تقدیر به عمل آورد. 
مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد و سپس شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار، رئیس پوهنتون هرات  از برگزارکنندگان این محفل تشکر و قدردانی نموده و محصلان را به تلاش بیشتر برای ارتقاء سطح علمی تشویق نمود. وی با تأکید بر اهمیت احترام به استاد، صنف و نهاد علمی، این امر را یکی از وظایف اساسی محصلان دانست.
رئیس پوهنتون هرات همچنان از استادانی که در جهت آموزش علوم دینی و عصری تلاش می‌کنند قدردانی کرده و تأکید نمود که نقش استادان در تربیت نسل آینده و توسعه علمی جامعه بسیار حیاتی است.

در ادامه، پوهندوی غلام حضرت حساس، معاون امور محصلان، نیز ضمن تبریک به محصلان لایق، از استادان و هیأت رهبری پوهنتون تشکری کرده و محصلان را به تمرکز بیشتر بر دروس و تلاش برای موفقیت‌های بیشتر تشویق نمود.
در پایان این مراسم، از استادانی که با آمریت انسجام خدمات محصلان در برگزاری سمینارهای علمی همکاری داشته‌اند، با اهداء سپاس‌نامه تقدیر شد. همچنین، به سه نفر از محصلان برتر هر پوهنحی تحسین‌نامه اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۷ - ۹:۱۷
Background image

کسب مقام دوم مقالات علمی پوهنتون هرات در کنفرانس (ملی بازنگری سیستم و خدمات صحی در افغانستان: فرصت‌ها، مشکلات و راه حل‌های آن)

پوهنتون هرات براساس عناوین ارسال شده ومقالات تأیید شده در کنفرانس ملی بازنگری سیستم و خدمات صحی در افغانستان: فرصت‌ها، مشکلات و راه حل‌های آن که توسط مؤسسه تحصیلات عالی سپین غر در ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۷ - ۹:۱۷
Background image

5۱ جلد کتاب فارغان پوهنتون هرات به وزارت تحصیلات عالی ارسال شد.


معاونیت امور محصلان پوهنتون هرات  در راستای تسهیل روند فارغ‌التحصیلی محصلان، ۵۱ جلد از کتاب‌های فارغان پوهنحی  های  مختلفه  این نهاد علمی را ترتیب داده و جهت تأیید به وزارت تحصیلات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۷ - ۹:۱۵
Background image

سمینار توضیح رهنمود نگارش مونوگراف‌های دورۀ لیسانس برگزار شد.

کمیتۀ تحقیق پوهنځی حقوق و علوم سیاسی سمینار توضیح رهنمود نگارش مونوگراف‌های دورۀ لیسانس را با همکاری پوهنوال خلیل احمد فضل برای استادان این پوهنځی برگزار کرد.
سمینار با تلاوت آیاتی چند. . .

BACK TO NEWS