شهادت شهید سعید خلیل‌الرحمن حقانی: یکی از ستارگان خدمت به مهاجرین

nta_new_user
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۵ - ۱۰:۰
img

با نهایت تأثر و تألم، خبر شهادت یکی از شخصیت‌های برجسته و دلسوز امارت اسلامی افغانستان، شهید سعید خلیل‌الرحمن حقانی، وزیر مهاجرین، دل‌های مردم افغانستان را به درد آورد. این ضایعه بزرگ برای ملت و نظام اسلامی نه تنها یک فقدان بزرگ است، بلکه یک یادآوری از مسیر جهاد، ایثار و خدمت به اسلام و مردم مظلوم این سرزمین می‌باشد.
شهید سعید خلیل‌الرحمن حقانی، به عنوان یک شخصیت متعهد، دلسوز و مخلص، عمر خود را وقف خدمت به مهاجرین، مظلومین و مستضعفین نمود. او همواره در تلاش بود که مشکلات برادران و خواهران مهاجر را حل کرده و با ارائه خدمات انسانی، عزت و کرامت‌شان را حفظ کند.
او با اخلاص کامل در راه رضای خداوند (ج) و تحقق اهداف عالی نظام اسلامی گام برداشت و با شجاعت و اراده قوی، به عنوان یکی از رهبران تاثیرگذار امارت اسلامی شناخته می‌شد. شخصیت ایشان نماد یک مسلمان واقعی بود که برای اصلاح جامعه و حفاظت از ارزش‌های اسلامی از هیچ تلاشی دریغ نکرد.
شهادت این قهرمان جهاد و خدمت، بی‌شک راه او را روشن‌تر و عزم و اراده ملت مسلمان افغانستان را در ادامه راه او محکم‌تر خواهد کرد. یاد و خاطره او همواره در قلب‌های مردم جاودان خواهد ماند و تلاش‌های او الگویی برای نسل‌های آینده خواهد بود.
از خداوند متعال برای شهید سعید خلیل‌الرحمن حقانی درجات عالی بهشت و برای خانواده و دوستان او، علی الخصوص خلیفه صاحب سراج الدین حقانی، صبر جمیل و اجر جزیل خواهانیم. روحش شاد و یادش جاودان باد.

شیخ القرآن والحدیث الحاج مولانا عبدالغنی حقانی حفظه الله 

رئیس پوهنتون هرات.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

کارگاه آموزشی سه روزه «مفاهیم احصائیوی در تحقیقات علمی» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات  با همکاری معاونیت تحقیقات و مجلهٔ علمی جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی پوهنتون هرات، کارگاه سه روزۀ مهارت‌های مسلکی در بخش تحقیق را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

از دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله در پوهنتون هرات بزرگداشت به عمل آمد.

به مناسبت دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله، کمیته فرهنگی مرکزی پوهنتون هرات محفل با شکوهی با حضور هیأت رهبری، استادان، کارمندان و محصلان درسالون کنفرانس های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

تصمیم گیری آگاهانه در زندگی فردی و اجتماعی

عنوان کنفرانس علمی بود که در پوهنځی اداره و پالیسی عامه توسط پوهنیار محمد فیروز مدبر برگزار شد.

هدف اساسی این برنامه، ارتقای سطح آگاهی محصلان در زمینه شیوه‌های درست تصمیم‌گیری و نقش آن. . .

BACK TO NEWS