سیر علمی محصلان دیپارتمنت تاریخ پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون هرات

nta_new_user
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۹ - ۱۹:۱۲
img

کمیتۀ فرهنگی پوهنحی علوم اجتماعی پوهنتون هرات به منظور آشنایی و کسب تجارب بیشتر؛ محصلان این پوهنحی را طی سیر علمی جهت بازدید از ساحات و اماکن تاریخی از جمله مسجد جامع بزرگ هرات، مصلی و مناره های هرات، قلعه اختیارالدین، منظر جهاد و گازرگاه دیدن به عمل آوردند.
در این سیر علمی پوهنیار قیس اکبری استاد و پوهنیار محمد اکبری استادان دیپارتنمت تاریخ این پوهنحی راهنمایی‌ها و معلوماتی را پیرامون ساحات تاریخی هرات به محصلان ارائه نمودند.
به گفتۀ یکتن از استادان راهنمای این پوهنحی، بازدید و مشاهده عملی از ساحات و اماکن تاریخی یکی از مؤثرترین روش‌های اندوختن علم و کسب دانش به صورت تجربی توسط محصلان می‌باشد به این معنی که دروس تئوری به صورت عملی مشاهده  می‌گردد.
این برنامه که برای اولین بار در سال جاری برای محصلان مذکور ترتیب و هماهنگ شده بود، از طرف محصلان مورد استقبال قرار گرفته و محصلان خواهان راه اندازی چنین برنامه‌ها در سال‌های بعدی و برای عموم محصلان  شدند.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۶ - ۱۵:۵۲

رئیس جدید پوهنحی ژرنالیزم پوهنتون هرات معرفی شد.

پوهنیار ذیبح الله عرفان استاد پوهنحی تعلیم وتربیه به حیث رئیس جدید پوهنحی ژرنالیزم پوهنتون هرات امروز با حضور مولوی محمد موسی فایق معاون علمی وسرپرست پوهنتون هرات، ملا انعام الله انعام. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۶ - ۱۵:۵۰

جلوگیری از آلودگی هوا

مدیریت عمومی ارتقاء ظرفیت پوهنتون هرات سمینار آگاهی دهی پیرامون جلوگیری از آلودگی هوا را برای کارمندان اداری پوهنتون و نماینده های ادارات امارتی ولایت هرات راه اندازی نمود.
برنامه با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۶ - ۱۵:۴۷

امتحان کادر علمی پوهنتون هرات برگزارشد.

امتحان تخصصی کادر علمی پوهنتون هرات امروز با اشتراک 77 تن از متقاضیان در سالون پوهنحی ادبیات و علوم بشری پوهنتون برگزار شد.
با حضور مولوی محمد موسی فایق معاون علمی و سرپرست پوهنتون هرات. . .