راه‌اندازی دستگاه اثر فوتوالکتریک در لابراتوار مدرن دیپارتمنت فزیک

nta_new_user
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۱:۳۴
img

دستگاه اثر فوتوالکتریک در لابراتوار مدرن  دیپارتمنت فزیک پوهنځی ساینس رسماً راه‌اندازی شد.
این دستگاه یکی از تجهیزات مهم در بخش فزیک مدرن بوده و برای بررسی پدیدهٔ اثر فوتوالکتریک، مطالعهٔ رابطهٔ شدت و فرکانس نور با انرژی الکترون‌های نشرشده ،بررسی قانون پلانک و ثابت بنیادی h واستفاده در تجربیات تحقیقاتی و پروژه‌های محصلان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
راه‌اندازی این دستگاه گامی مؤثر در بهبود کیفیت آموزش و تقویت فعالیت‌های تحقیقاتی در لابراتوار مدرن دیپارتمنت فزیک می‌باشد.
مسؤولان پوهنځی ساینس پوهنتون ضمن تشکر و قدردانی از توجه وزارت تحصیلات عالی و ریاست پوهنتون هرات به این پوهنځی، خواهان تداوم این همکاری‌ها و حمایت‌های بیشتر در جهت ارتقای کیفیت تحصیلی و تحقیقی در این پوهنځی گردیدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

جلسه معاونیت مالی و اداری پوهنتون با کارمندان خدماتی برگزار شد.

حافظ محمد بشیر مجاهد، معاون مالی و اداری پوهنتون، طی جلسه‌ای با کارمندان خدماتی دیدار و گفتگو نمود. در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌ها و زحمات کارمندان خدماتی، بر بهبود نظم کاری، تعهد. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

تقدیر وزارت تحصیلات عالی از استادان و کارمندان معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات

در جلسۀ هیأت رهبری پوهنتون هرات که با حضور شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون، معاونان و رؤسای پوهنځی ها در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد هشت تن از استادان و کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

جلسه شورای هیأت رهبری پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای هیأت رهبری پوهنتون امروز تحت ریاست شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون با حضور معاونان و رؤسای پوهنځی ها در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد.
جلسه با تلاوت. . .

BACK TO NEWS