جلسه کمیتۀ نشراتی پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۰:۵۱
img

جلسه کمیتۀ نشراتی آمریت ارتباطات وآگاهی عامه پوهنتون هرات با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات و اعضای این کمیته، در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد.
شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات ضمن خوش آمدگویی به اعضای کمیته و تقدیر از فعالیت ها و کارکردهای آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون، پیرامون اهمیت برنامه‌های نشراتی آمریت ارتباطات و آگاهی عامه صحبت کرده؛ از اعضای کمیته خواست تا با این آمریت در بخش نشر اخبار و فعالیت های فرهنگی همکاری های لازم را داشته باشند.
رئیس پوهنتون هرات همچنان در مورد نقش مهم رسانه‌های اجتماعی در برجسته ساختن فعالیت‌ها و دستآوردهای اداره صحبت کرده گفت: با استفاده از رسانه‌های اجتماعی ادارات و سازمان‌ها می‌توانند اطلاعات، فعالیت‌ها، و دستاوردهای خود را به جامعه معرفی کرده و در بین مردم شناخت بیشتری از اهداف و فعالیت‌هایشان ایجاد کنند. 
در ادامه اعضای جلسه نیز ضمن استماع صحبت های رئیس پوهنتون، بر توجه به نشر اخبار و گزارش های پوهنتون هرات تأکید نمودند و اعلان نمودند تا در این زمینه با آمریت ارتباطات وآگاهی عامه همکار خواهند بود، سپس اعضای جلسه پیرامون آجندا جلسه به بحث و تبادل پرداختند و تصامیم لازم اتخاذ نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۴:۲
Background image

کارگاه آموزشی دو روزه تحت عنوان «انتخاب ژورنال مناسب و اعتبارسنجی آن» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات با همکاری معاونیت تحقیقات و مجله علمی، کارگاه آموزشی دو روزه‌ای را تحت عنوان «انتخاب ژورنال مناسب و اعتبارسنجی آن» برگزار کرد.
 
این برنامه توسط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۴:۲
Background image

سمینار آموزشی «اهمیت جنگل‌ها در حفظ و بهبود محیط زیست» برگزار شد.

به منظور ارتقای ظرفیت کارمندان اداری، مدیریت عمومی ارتقای ظرفیت و انکشاف اداره آمریت امور کارکنان معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات، بر اساس پلان از پیش تعیین‌شده، سمینار آموزشی یک‌روزه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری سمینارهای تضمین کیفیت

پوهنځی ساینس پوهنتون هرات در راستای ارتقای ظرفیت‌های علمی، اداری و بهبود کیفیت اجراآت، چهار سمینار تخصصی را برگزار کرد.

سمینار «نحوه مستندسازی فعالیت‌ها» توسط پوهنمل علی‌محمد اسماعیلی،. . .

BACK TO NEWS