تجلیل از میلاد النبی

hu_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۲ - ۱۰:۱۵
""

از میلاد منجی عالم بشریت حضرت محمد مصطفی (ص) امروز با حضور مؤنسه حسن‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی مقام ولایت هرات، هیئت رهبری پوهنتون، علماء، روحانیون، متنفذین، استادان و محصلان پوهنتون هرات در سالن لیلیۀ ذکور پوهنتون هرات تجلیل و گرامی‌داشت به عمل آمد.

مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز گردید، سپس پوهنوال دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات میلاد حضرت محمد (ص) را به حاضرین و مسلمانان تبریک گفته و ایشان را الگوی زندگی تمام بشریت دانست.

دکتور فایز گفت: «در زمانی که جامعۀ عرب در جهل فرو رفته بودند و بنیاد اجتماعی آنها در حال از بین رفتن بود، پیامبر (ص) با صبر و بردباری، چگونه اندیشیدن، تفکر کردن و تغییر در راستای داشتن جامعه‌یی برابر، یکپارچه و متحد را به ایشان آموخت

در ادامه، مؤنسه حسن زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی مقام ولایت تجلیل از میلاد النبی (ص) را وظیفۀ همه مسلمانان دانسته، تطبیق سنت نبوی (ص) در زندگی را باعث رشد و تکامل انسان ها عنوان کرد.

وی گفت: ادارۀ محلی از چند روز بدین سو برای برگزاری هرچه با شکوه میلاد پیامبر اسلام در ولایت هرات تمهیدات لازم را روی دست گرفته که خوشبختانه این همایش‌ها به نحو احسن برگزار و تجلیل گردیده است.

سپس پوهنیار مولوی محمود شفیق استاد پوهنځی شرعیات پیرامون اخلاق در سیرت پیامبر(ص)، الحاج مولوی محمد کبابیانی معاون شورای علماء و روحانیون حوزۀ غرب در مورد رهبری در سیرت پیامبر (ص)، مفتی محمد سرور رئیس دارالعلوم عالی هرات در مورد تربیت فرزندان مطابق به سیرت پیامبر(ص) و پوهنوال عبدالرؤف مخلص استاد پوهنځی شرعیات در مورد جایگاه و شخصیت پیامبر(ص) به سخنرانی پرداختند.

در پایان، بصیره جامی به نمایندگی از محصلین پوهنتون مقالۀ خود را که پیرامون اخلاق پیامبر(ص) در معاشرت با ازواج‌شان بود، ارائه کرد

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

جلسه معاونیت مالی و اداری پوهنتون با کارمندان خدماتی برگزار شد.

حافظ محمد بشیر مجاهد، معاون مالی و اداری پوهنتون، طی جلسه‌ای با کارمندان خدماتی دیدار و گفتگو نمود. در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌ها و زحمات کارمندان خدماتی، بر بهبود نظم کاری، تعهد. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

تقدیر وزارت تحصیلات عالی از استادان و کارمندان معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات

در جلسۀ هیأت رهبری پوهنتون هرات که با حضور شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون، معاونان و رؤسای پوهنځی ها در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد هشت تن از استادان و کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

جلسه شورای هیأت رهبری پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای هیأت رهبری پوهنتون امروز تحت ریاست شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون با حضور معاونان و رؤسای پوهنځی ها در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد.
جلسه با تلاوت. . .

BACK TO NEWS