برنامۀ آموزشی کارشیوۀ جدید اجراآت ارزیابی کارمندان اداری پوهنتون برگزار شد.

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۳:۵۸
img

با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات و ملاانعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون؛ مدیریت عمومی اجراآت ارزیابی، سوانح و ارتباط کارکنان پوهنتون برنامه آموزشی یک روزۀ کارشیوۀ جدید اجراآت ارزیابی کارمندان اداری پوهنتون هرات را برای 30 تن از کارمندان جدیدالتقرر این ریاست برگزار کرد.
در مراسم افتتاح این برنامه، شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات پیرامون اهمیت موضوع به تفصیل صحبت کرده و برگزاری این برنامه را مفید خوانده بر تداوم چنین برنامه های آموزشی استقبال نمود.
این برنامه توسط آقا محمد صفا کارشناس تسهیل اجراآت ارزیابی اصلاحات اداری و خدمات ملکی  پیشبرده شد که طی آن در مورد طرزالعمل اجراآت ارزیابی برای اشتراک کنندگان معلومات ارائه گردید.
همچنان از 2 تن از کارمندان اداری که امور ارزیابی اجراآت خویش را به نحو احسن پیشبرده بودند مورد تحسین قرار گرفتند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۰:۱۰
Background image

سمینار گوگل کلس‌روم (Google Classroom) برگزار شد.

کمیته های آموزش الکترونیک پوهنځی های هنرهای زیبا و اداره و پالیسی عامه پوهنتون هرات سمینار گوگل کلس‌روم  (Google Classroom) برای استادان این پوهنځی‌ها برگزرا کردند.
هدف از برگزاری این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۰:۱۰
Background image

محافل معارفه و خوش‌آمد به محصلان جدیدالشمول پوهنتون هرات برگزار شد.

پوهنځی‌های ادبیات، علوم اجتماعی، حقوق و زراعت پوهنتون هرات، به منظور معرفی برنامه‌های درسی و آشنایی محصلان جدیدالشمول با محیط علمی و اکادمیک، محافل جداگانه‌ای را برای محصلان جدیدالشمول. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۰:۱۰
Background image

اولین برنامۀ دانشور-محصل راه اندازی شد.

به ابتکار پوهنیار سهراب مجددی استاد پوهنځی اداره و پالیسی عامه پوهنتون هرات برای اولین بار برنامۀ دانشور-محصل در کتابخانۀ این پوهنځی برگزار شد.
استاد مجددی هدف از برگزاری این برنامه را. . .

BACK TO NEWS