اصول تدریس یادگیرنده محور

nta_new_user
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۶ - ۹:۵۴
img

عنوان ورکشاپی بود که امروز برای استادان پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی برگزار شد.
این ورکشاپ توسط پوهنیار ذکرالله ذاکر و پوهنیار عبدالحکیم فاضلی استادان پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی پیش برده شده و طی آن روی موضوعاتی از قبیل تعیین اهداف، انگیزه، ساخت دانش، استراتیژی های تفکر، زمینه یادگیری، تفکر فرا شناخت، تأثیرات اجتماعی، تفکیک، تمایز و ارزیابی بحث و معلومات ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۸:۳۸
Background image

*برای اولین بار عملیات جراحی فتق (Hernia) در شفاخانه کادری پوهنتون هرات با موفقیت انجام شد.*

کادر متخصص شفاخانۀ کادری پوهنتون هرات موفق شدند تا برای اولین بار عملیات جراحی فتق (Hernia) را در این شفاخانه انجام دهند.

در مراسمی که به همین منظور با حضور شیخ عبدالغنی حقانی رئیس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۸:۳۸
Background image

محفل تقدیر از محصلان نخبه و معرفی محصلان جدیدالشمول پوهنځی انجینری پوهنتون هرات برگزار شد.

پوهنځی انجینری پوهنتون هرات به منظور گرامیداشت از محصلان نخبه و خوش آمدگویی به محصلان جدیدالشمول این پوهنځی، محفلی را با حضور شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان، رؤسای پوهنځی‌ها،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۸:۴۱
Background image

کارگاه آموزشی «تدریس حرفه‌ای با روش‌ها و فنون نوین تدریس» راه اندازی شد.

آمریت انکشاف مسلکی پوهنتون هرات در چارچوب برنامه‌های ارتقای ظرفیت و تقویت مهارت‌های حرفه‌ای اعضای کادر علمی این نهاد علمی، کارگاه آموزشی « تدریس حرفه‌ای با روش‌ها و فنون نوین تدریس». . .

BACK TO NEWS