خبرنگاری آنلاین، عکاسی و فلمبرداری

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۱:۴۷
img

عنوان ورکشاپ سه روزه‌یی است که امروز توسط آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون هرات با همکاری پوهنحی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی پوهنتون با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، ملا انعام الله انعام معاون مالی واداری پوهنتون، پوهاند دکتور عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و مجله علمی، پوهندوی غلام حضرت حساس معاون امور محصلان و استادان، برای مسئولان نشرات ادارات امارتی، پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی و فلیال‌های پوهنتون هرات در سالون کنفرانس‌های پوهنحی حقوق و علوم سیاسی آغاز شد.
ابتدا محمد ناصر مستنیر آمر ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون ضمن خوش آمدگویی به حاضرین، در مورد ورکشاپ معلومات ارائه نموده گفت: از آنجا که بخش های نشراتی نقش مهمی در حوزه اطلاع رسانی از فعالیت ها و دستآوردهای ادارات به عهده دارند میطلبد تا جدیدترین روش‌های خبرنگاری  را فراگرفته و مورد استفاده قرار دهند، از این جهت آمریت ارتباطات و آگاهی عامه با همکاری پوهنحی ژورنالیزم در صدد راه اندازی ورکشاپ مذکور برای مسئولان نشراتی تمام ادارات امارتی، مؤسسات تحصیلات عالی فلیال پوهنتون هرات و پوهنتون‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات گردید.
وی افزود: هدف از برگزاری این ورکشاپ ارتقاء ظرفیت‌های نشراتی ادارات بوده و اظهار امیدواری نمود که اشتراک کنندگان به بهترین وجه از این ورکشاپ استفاده ببرند.
سپس شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات نیز ضمن تشکر از برگزارکنندگان و استادان این ورکشاپ، پیرامون اهمیت خبر و خبرنگاری در عصر حاضر صحبت نموده و آن را اهرمی برای افشای فساد، دادخواهی، اظهار نمودن حق و اطلاع رسانی فعالیت‌های ادارات به عموم مردم دانست.
رئیس پوهنتون هرات یکبار دیگر اشتراک کنندگان را متوجه مسئولیت مهم نشراتی‌شان کرده از ایشان خواست تا در راستای اطلاع‌رسانی دقیق و بی طرفانه جدیت به خرج دهند تا اعتماد مردم را بدست آورند.
سپس پوهنیار سیدنعیم رحیمی استاد پوهنحی شرعیات در مورد شایعه پراکنی از ديدگاه اسلام، آثار تخریبی شایعات در اجتماع و راه حل آن صحبت نموده؛ با استناد به آیات قرآن کریم گفت: اسلام همواره به انسان توصیه میکند تا درباره آنچه به آن یقین و علم ندارد، زبان نگشاید.
وی همچنان افزود: انتشار اخباری که صحت و سقم آن تایید نشده، به عنوان شایعه بد تلقی شده و حرام شمرده می شود؛ زیرا تولید اخبار مشکوک و بی پایه، جایز نبوده و آثار مخربی را بر رفتار فردی و جمعی افراد جامعه بجا می گذارد و اجتماع را از حرکت در مسیر درست به انحراف می‌کشاند.
در ادامه داکتر حسین علی علیزاده و خلیل احمد سروش استادان پوهنحی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی به ارائه تعریف از روابط عمومی، تاریخچه، الگوها، ضرورت، انواع، وظایف، فعالیت و ویژگی های روابط عمومی پرداختند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۸:۳۵
Background image

معاون علمی و رئیس پوهنځی شرعیات و علوم اسلامی معرفی شدند.

مفتی هدایت الله منیب به حیث معاون علمی پوهنتون و مولوی خیرالله اکبری نیز به حیث رئیس پوهنځی شرعیات و علوم اسلامی پوهنتون تعیین و به همکاران‌شان معرفی شدند.
در مراسمی که به همین منظور در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۸:۳۵
Background image

کنفرانس علمی پاسخ‌گویی در روابط عمومی مدرن با تمرکز بر هوش مصنوعی در پوهنځی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی برگزار شد.

پوهنحی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی پوهنتون هرات، کنفرانس علمی‌ را تحت عنوان «پاسخ‌گویی در روابط پوهنځی مدرن با تمرکز بر هوش مصنوعی» در تالار کنفرانس‌های این پوهنځی  برگزار کرد.
این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۸:۳۵
Background image

برنامه‌های رقابتی علمی در پوهنځی علوم اجتماعی

در راستای تقویت ظرفیت‌های علمی و عملی محصلان، پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون هرات در سمستر بهاری سال ۱۴۰۴ دو برنامه رقابتی علمی و آموزشی را با موفقیت برگزار نمود.
نخست، دیپارتمنت جامعه. . .

BACK TO NEWS