دیدار حکمت خلیل کرزی با رئیس پوهنتون هرات

07 اسد, 1397

حکمت خلیل کرزی معین سیاسی وزارت امور خارجه و هیئت همراهش امروز با پوهندوی دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات، در حالی که معاونان پوهنتون و رئیس های پوهنحی ها نیز حضور داشتند، دیدار و گفتگو کرد.

پوهندوی دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات ضمن خوش آمد گویی به مهمانان، پوهنتون هرات را پوهنتون ملی معرفی کرده که توانسته است با ارتقاء سطح علمی و دانش تخصصی استادان و تربیه کادر متخصص، امضاء تفاهمنامه های علمی، ایجاد برنامه¬های ماستری در پوهنحی های اقتصاد و ادبیات و برقراری ارتباط با سکتور خصوصی و ادارات دولتی و فراهم نمودن زمینه ارتقای سطح دانش مسلکی کارمندان، گام های موثر بردارد.

رئیس پوهنتون هرات افزود: از آنجا که برآورده سازی نیاز بازار کار یکی از اولویت های کاری پوهنتون هرات است، این نهاد علمی با ایجاد بورد صنعتی-مشورتی در سطح پوهنتون هرات توانسته است در کریکولم درسی پوهنحی ها تغییرات لازمه و اساسی را ایجاد و آنرا مطابق به نیاز بازار کار آماده سازد که در این راستا دیپارتمنت تکنالوژی مواد غذایی، دیپارتمنت مشاوره و برنامه کمیونیتی کالج در پوهنحی اقتصاد ایجاد و شروع به فعالیت نموده است.

دوکتور فایز افزود: مطابق به پلان استراتیژی پوهنتون هرات برنامه های ماستری در پوهنحی های زراعت و حقوق به زودی آغاز خواهد شد و تأسیس رشته های جدید مانند حقوق معادن، مدیریت آب، مدیریت منابع طبیعی و احصائیه نیز روی دست است.

در ادامه حکمت خلیل کرزی معین سیاسی وزارت امور خارجه افغانستان دستآوردهای و پلان های آینده پوهنتون هرات قابل ملاحظه و مهم دانسته و آن را در شگوفایی رشد و انکشاف جامعه مفید و موثر خواند.

معین سیاسی وزارت امور خارجه در قسمت ظرفیت سازی و ارتقای دانش مسلکی استادان وعده همکاری سپرد.