دیدار رئیس پوهنتون هرات با قایم مقام معاونیت بین المللی دانشگاه آزاد

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۰ - ۱۰:۱۳
""

پوهنوال دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات امروز با دکتور عباس گنجی قائم مقام معاونیت بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراهش دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که معاونان و تعدادی از رؤسای پوهنځی‌های پوهنتون نیز حضور داشتند در مورد هماهنگی‌های دوجانبه و تبادلات علمی-فرهنگی بحث و تبادل افکار صورت گرفت.

ابتدا دکتور فایز ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، به ارائه معلومات در مورد پوهنتون هرات، اهداف و برنامه‌های آینده این نهاد علمی پرداخته و با تأکید بر ایجاد تفاهمنامه‌های همکاری برای بلند بردن ظرفیت‌های علمی استادان پوهنتون، انجام تحقیقات علمی و ایجاد رشته‌های جدید خواهان همکاری‌ گردید.

در ادامه پوهندوی سلطان احمد تره‌کی معاون علمی و پوهندوی دکتور محمد داوود منیر معاون امور محصلان پوهنتون نیز پیرامون انجام تحقیقات علمی و تبادل محصلین، به ارائه نظرات خویش پرداختند.

دکتور عباس گنجی نیز وعده سپرد تا با پوهنتون هرات پیرامون انجام تحقیقات علمی مشترک، بلند بردن ظرفیت‌های علمی پوهنتون هرات و کار آفرینی در ولایت هرات همکاری نمای

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۷ - ۱۷:۶

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات با هیأت اعزامی وزارت تحصیلات عالی در حالی‌که معاونان علمی، تحقیقات و مجله علمی، اداری و امور محصلان نیز حضور داشتند به هدف بررسی. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۷ - ۱۷:۴

اولین دور مسابقات کشتی محلی (کورش)

اولین دور مسابقات کشتی محلی(کورش) به ابتکار آمریت انسجام خدمات محصلان و همکاری فدراسیون کشتی محلی ولایت هرات در سطح پوهنتون هرات با اشتراک 47 تن از محصلان پوهنحی های مختلف پوهنتون هرات. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۷ - ۱۶:۵۱

امتحان کادر علمی در پوهنتون هرات برگزار شد.

با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، مولوی محمد موسی فایق معاون علمی پوهنتون، پوهنمل رحیم بخش فقیریار آمر امور استادان، هیأت ممتحن وزارت تحصیلات عالی و هیأت. . .